Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВИзборите вчера не са сдобър тест,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВИзборите вчера не са сдобър тест,
Коментари Харесай

Румен Христов: Изборите вчера са лош резултат заради ниската активност

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Изборите през вчерашния ден не са сдобър тест, тъй като имаме доста ниска изборна интензивност. Може биб те би трябвало да служат за нас, политиците, като една алена лампичка, че не трябва да вършим толкоз постоянно избори, тъй като омръзваме на хората. 

Това коментирав ефира на бТВ шефът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Не виждам никаква логичност в това преди месец да сме били с ГЕРБ и поради това, че те не са създали държавно управление и не са на власт, в този момент да не бъдем отново с тях. Много пъти съм казвал, че ГЕРБ е идейна, осъзната коалиция. На Национален съвет ние препотвърдихме обединението и седесарите са " за " да продължим с ГЕРБ, уточни той.

Ние можем да подсигуряваме едно устойчиво развиване на Бъгария. Иска се единствено Борисов да не е министър председател, а ГЕРБ да не ръководи. Така че в съпротива ще сме, то и до в този момент Съюз на демократичните сили от години е в съпротива. Така че в случай че спечелим, ще се опитаме да създадем държавно управление, уточни той. 

В предното Народно събрание аз не видях никакъв разговор. Ние поканихме и Има Такъв Народ, и Демократична България на диатлог, само че изрично ни отхвърлиха. Аз не съм уверен, че така наречен партии на митинга в този момент ще имат болшинство, евентуално ще би трябвало да посегнат на някои от другите партии. Те ги назовават на статуквото, само че те не са. Те са систематични партии, които от 30 години са на терен и носят своято отговорност. Въпросът е към коя партия ще се ориентират, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР